Aanmelden
Contacteer ons: +32 12 21 72 33

SEO

SEO


SEO: Wat is dat?

SEO is de verkorting voor Search Engine Optimazation of zoekmachine optimalisatie. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) doen we SEO bedrijf uw website hoog in Google scoren. Sempris is een SEO expert die uw website bouwt in functie van de internet gebruiker en de zoekmachines. Door een makkelijke indexering en hoge conversieratio zal Google en Bing uw website als belangrijk aanschouwen en daardoor hoog in de zoekresultaten positioneren. Onze SEO diensten en zoekmachine optimalisatie bestaan uit een mix van diverse Google marketing technieken die perfect op elkaar moeten aansluiten om bovenaan in Google vindbaar te zijn.

De dagen van even een website bouwen, deze aanmelden bij zoekmachines en hup, toprankings in Google zijn voorgoed voorbij. Om meer bezoekers en leads te genereren moet u uw website zoekmachine optimaliseren. Enkel zo trekt u potentiële kopers aan!

De SEO diensten van Sempris verzekeren resultaat en garanderen succes! Doorgaans worden reeds toprankings bereikt met uw website na 4 weken zoekmachine optimalisatie (SEO). Als u dan nog weet dat 80% van uw mogelijk cliënteel online kijkt alvorens een keuze te maken, dan weet u toch voldoende?

Met ons SEO advies scheert u hoge toppen in zoekmachines voor uitsluitend relevante zoektermen. Het is daarmee de voornaamste online marketingdienst binnen SEO marketing die optimaal rendement garandeert!

SEO stappenplan bij SEO projecten

SEO

SEO

1. SEO Website Analyse

Met de SEO website analyse krijgen we inzicht in de technische toestand van de website en de huidige posities in de zoekmachines. We analyseren het verkeer op uw website en het surfgedrag. Zo kunnen we conversiepatronen vaststellen en het rendement van uw online marketingcampagne meten en verder optimaliseren.

2. Concurrentie Analyse

Iedere sector vraagt om een unieke aanpak. Wie zijn uw concurrenten? Wat is de zoekmachine optimalisatiegraad van hun website? Waar scoren ze goed en waarom? Dit zijn slechts enkele vragen die we nadien verwerken in een zoekmachine optimalisatie strategie voor uw website.

3. Zoektermanalyse

Na een grondige analyse van uw website en concurrenten gaan we op zoek naar de belangrijkste zoektermen en verborgen parels. De zoektermanalyse is één van de hoofdpijlers binnen zoekmachine optimalisatie. De nadruk ligt hier op het zoekvolume, het concurrentieniveau, de zoektrends, conversatieratio etc.

4. Website optimalisatie

Na de selectie van de juiste zoektermen en de bepaling van een strategie stellen we uw website samen. We besteden hier extra aandacht aan alle technische, visuele en tekstelementen die voor de website optimalisatie belangrijk zijn.

5. Periodiek onderhoud

Toprankings in Google behalen is de eerste stap. Deze behouden de tweede. Dagelijks komen er nieuwe websites online. Essentiëeel is dan ook te blijven sleutelen aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Het wordt niet zomaar energie-intensief en langdurig genoemd. Een belangrijk element is het verhogen van de linkpopulariteit van uw website. Inkomende links van hoge kwaliteit verhogen het vertrouwen van zoekmachines in uw website. Wij zoeken er de beste links voor uw sector uit.

6. Rapportage en analyse resultaten

Maandelijkse rapportage en overleg maken deel uit van een succesvolle zoekmachine marketingbeleid. Web Analytics verschaffen ons inzichten in welke stappen te ondernemen om het maximum uit online campagne te genereren.

Geef uw concurrenten het nakijken met onze SEO

Sempris als SEO expert is maximaal converteren tegen minimale kosten! Met onze SEO-pakketten staan we garant voor uw digitaal succes! Goede SEO vergt minstens 3-5 maanden tijd om pagina 1 en top 5 rankings op Google te bereiken, zeker voor activiteiten met een hoge concurrentiegraad en populariteit. Daarom werken we standaard met overeenkomsten van 15 maanden. Sempris biedt een totaalservice aan. Succesvolle SEO is een proces dat constant in beweging is en vaak dagelijks aandacht verdient. Kwaliteit en ROI is onze topprioriteit.

SEO Starter
€ 480/Maand

Zoektermen: 8-16 (naargelang sector + concurrentiegraad)

 • Zoektermanalyse
 • Concurrentieanalyse
 • On page optimalisatie
 • Off page optimalisatie
 • SEO rapportage
 • Gratis setup t.w.v. €200
 • Duur: 15 maanden

Het SEO-pakket voor de kleine ondernemer

SEO Advanced
€ 960/Maand

Zoektermen: 16-30 (naargelang sector + concurrentiegraad)

 • Zoektermanalyse
 • Concurrentieanalyse
 • On page optimalisatie
 • Off page optimalisatie
 • SEO rapportage
 • Gratis setup t.w.v. €400
 • Duur: 15 maanden

Meest populaire SEO-pakket

SEO Pro
Maatwerk

Zoektermen: +30 (naargelang sector + concurrentiegraad)

 • Zoektermanalyse
 • Concurrentieanalyse
 • On page optimalisatie
 • Off page optimalisatie
 • SEO rapportage
 • Gratis setup t.w.v. € >600
 • Duur: 15 maanden

Het SEO-pakket voor de KMO

SEO Sempris 8+ Jaar Digitale Expertise In SEO en Zoekmachine Optimalisatie!

Bent u op zoek naar toprankings in de natuurlijke zoekresultaten van Google? Dan rekent u op SEO bureau Sempris. Wij bouwen WordPress en Drupal websites met alle nodige SEO technische vereisten.

Meer Visibiliteit Dan U Verwacht!

Met de juiste aanwezigheid op het internet geeft u uw concurrenten het nakijken…

Volledig Responsief webdesign

Alle websites worden gebouwd met automatische aanpassing aan het toestel waarop het webdesign wordt weergegeven.

Webshop Integratie

Een webshop is een fantastisch instrument en uw online winkel die helpt online te verkopen aan een relatief lage investering.

Tevredenheid gegarandeerd

We denken actief met u mee hoe we uw ambities digitaal kunnen verwezenlijken. Uw tevredenheid is een onze referentie.

Webdesign + online marketing offerte aanvragen

Naam*

Tel*

E-mail*

Bedrijf (i.v.t.)

Toelichting

Online marketing en internet marketing met ROI GARANTIES

Hoog in Google scoren met zoekmachine optimalisatie SEO

Online marketing met meetbare resultaten

82% van uw klanten kijkt online alvorens een beslissing te nemen voor een aankoop of dienstverlening. Online marketing is het antwoord. Onze internet marketing garandeert succes en verzekeren ROI! Meer over Online Marketing

Hoog in Google scoren met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoog in Google scoren met zoekmachine optimalisatie SEO

Hoog in Google scoren - SEO

Hoog in Google scoren met uw website voor belangrijke sleutelwoorden is nu uw sterkste troef. Onze zoekmachine optimalisatie diensten garanderen succes en verzekeren ROI! Meer over SEO

Snel en efficiënt online adverteren via Google Adwords (SEA)

Zoekmachine adverteren - Google Adwords - SEA

Efficiënt online adverteren via Google Adwords

Met Zoekmachine Adverteren (SEA) koopt u via advertenties zoekmachine positionering aan in zoekmachines. Dit laat toe om snel en efficiënt nieuwe klanten aan te trekken.

Meer over Google Adwords – SEA

Advies nodig? Vraag uw webdesign + online marketing offerte aan

Offerte SEO Webdesign Zoekmachine Optimalisatie Logo Ontwerp Huisstijl Ontwerp

Offerte Aanvraag

Sempris doet er alles aan om u de beste service en support aan te bieden. Aarzel dus vooral niet om een offerte aan te vragen. Onze uitzonderlijke dienstverlening is binnen handbereik! Naar offerte aanvraag