Webdesign

Een webdesign dat opvalt en voor u werkt?

Webdesign laten maken dat modern, snel en gebruiksvriendelijk is ? Een website design dat overzichtelijk is, uitnodigt tot actie en voldoet aan de huidige standaarden inzake webontwikkeling, webapplicaties en zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Bij Sempris webdesign kunt u terecht voor webdesign op maat, met oog voor detail en waar ieder webdesign project even belangrijk is als het andere. Wij geven vorm aan uw digitale gedachte en denken met u mee!

Werkt uw website design wel voor u?

Dat zou toch moeten. Websites zijn 24u brochures die uw product en diensten vertegenwoordigen. Het is nu een feit dat een bedrijfswebsite uw business doet slagen of falen. De jaren ’90 zijn voorbij en gewoonweg een website bouwen, wilt niet zeggen dat ze ook bezocht wordt. Om nieuwe klanten naar uw website te leiden, dient u deze te optimaliseren. We zetten hierbij volop in op een lange termijn strategie om visibiliteit uit te bouwen via online marketing, Google Ads, SEO, en social media marketing. Top of mind zijn is de ‘key to succes’.

Webdesign SEO geoptimaliseerd

Een belangrijk onderdeel van een zoekmachine optimalisatie proces bevat de ontwikkeling van een zoekmachine vriendelijk webdesign. Met een zoekmachine vriendelijk webdesign bedoelen we de bouw van webelementen (grafisch, layout, codering, interne linkstructuur, navigatiestructuur, inhoudelijke teksten, foto’s) op een manier dat zoekmachines willen zien. Een decennium geleden was webdesign vrij eenvoudig, maar vandaag is het een arbeidsintensief proces met honderden variabelen.

Webdesign Sempris is specialist in zoekmachine vriendelijk webdevelopment met als doel hoog te scoren in de zoekmachines (Google,YahooBing,…). Kortom, met Sempris als webdesigner bent u zeker van een online aanwezigheid die oplevert en ROI garanties.

Waarom Sempris als webdesign partner?

1. U zoekt een webdesign met een opvallende internet verschijning en W3C Validiteit.
2. U verwacht een pro-actieve partner die initiatief neemt en een project van A tot Z afhandelt.
3. U wilt persoonlijk contact met jaren ervaring in webdesign.
4. U kiest voor gegarandeerde ROI en bewezen resultaten.

Stappenplan

Tijdens het intakegesprek worden alle functionaliteiten van het webdesign geformuleerd. Wie is uw doelgroep? Hoe kunnen we nieuwe bezoekers aantrekken? Hoe kunnen we deze bezoekers omzetten in klanten? Welke conversie wilt u bereiken? Wat verwacht u van uw online aanspreekpunt?  Welke indruk wilt u achterlaten? Etc.

Mobiele weergave

Alle gebouwde websites en webshops zijn volledig responsive/responsief en passen zich dus automatisch aan het toestel waarop het wordt weergegeven.

VRAAG UW WEBDESIGN OFFERTE
Webdesign

Contacteer Ons Voor Onze Diensten

Webdesign & Webdevelopment

  * Alle velden zijn verplicht

  Waarom heeft u webdesign nodig?

  Om deze vraag te beantwoorden, vragen we ons eerst af welk nut een website nog heeft voor een bedrijf. U weet dat reclame maken voor uw bedrijf belangrijk is. Tegenwoordig zijn een website en goed webdesign van groot belang voor elke ondernemer. De meeste ondernemers willen niet achterblijven. Gelukkig zien de meeste zelfstandigen ook het commercieel belang van een goede website in.

  Sommige ondernemers vinden nog steeds dat hun aanwezigheid in de Gouden Gids volstaat. Mond-tot-mondreclame doet de rest. Een website lijkt overbodig. Een site kost geld. U moet ze onderhouden, want anders heeft een webstek geen zin. Belangrijker is: een goede website is een investering die u geld oplevert in de vorm van nieuwe klanten. Voor elke ondernemer, groot of klein, is een goede webstek essentieel. Een site die meer kost dan dat ze oplevert is inefficiënt.

   

  Een Facebookpagina is niet voldoende!

  Een aantal ondernemers geeft de voorkeur aan een Facebookpagina om hun doelgroep te benaderen. Zo’n Facebookpagina oogt mooi, maar de mogelijkheden zijn beperkt. Daarnaast kunnen de regels van Facebook zomaar ineens veranderen. Het best laat u uw Facebookpagina verwijzen naar uw  hoofdwebsite. Deze speelt letterlijk de hoofdrol en laat u bouwen door een webdesign bureau. Uw producten verkoopt u via uw webwinkel die geïntegreerd is in uw site.

  Facebook & webdesign

  Een website ontwikkelt u voor een doelgroep

  De bezoeker van uw website moet zich thuis voelen als hij of zij op uw website terechtkomt. Hoe langer ze op uw webplatform rondneuzen hoe beter. Alle elementen moeten de klant moet aanspreken.

  Amateur webdesign richt zich vaak enkel op de visuele aspecten zoals mooie foto’s en een grappig webdesign. Daar draait het bij het efficiënt bouwen van een site niet om. Webdesign is belangrijk, maar ook de inhoud wint steeds aan belang. Teksten moeten pakken. De kracht van de boodschap en het onderwerp van uw website moeten helemaal kloppen. Alleen dan wordt uw site goed geïndexeerd in Google. Webdesign professionals weten dit als geen ander.

   

  De overgang naar CMS systemen

  Webdesign maakte de laatste jaren een ware revolutie door. Zelf een leuke website in elkaar knutselen is nog steeds mogelijk. De echte uitdaging zit elders. In de HTML-code duiken behoort zowat tot de verleden tijd. Tegenwoordig zijn database-achtige CMS systemen zoals WordPress, Drupal en Joomla toonaangevend in de webdesign wereld. Moderne webdesigners hebben geheel andere kennis nodig.

  Met WordPress kunt u als leek zeker zelf wat pagina’s online toveren. Om WordPress echt goed te leren kennen, en alle mogelijkheden te gebruiken, is meer tijd nodig. Deze tijd heeft een ondernemer niet. Door deze toegenomen technische kennis is het ontwikkelen van websites met WordPress meer en meer het domein van specialisten geworden. De basis lijkt eenvoudig, maar deze is onvoldoende om een kant-en-klare bedrijfswebsite te bouwen.

  Webdesign offerte

  Redenen om te kiezen voor een webdesign bureau.

  Er zijn veel redenen te bedenken waarom u als ondernemer kiest voor een degelijk webdesign bureau. Pure tijdnood is de meest voorkomende reden. Ondernemers realiseren zich dat specialisten veel sneller resultaat halen. We halen daarom hier een aantal punten aan waarbij hulp van echte webdesign specialisten erg welkom is. Naast de pure technische kant van webdesign zorgt een webdesign bureau ook voor de volgende aspecten:

  1.     Verbeterde vindbaarheid

  Alles draait om online vindbaarheid. Een mooie website zonder bezoekers is vaak verborgen in cyberspace. Potentiële bezoekers weten niet eens dat u bestaat als ondernemer. Dat is best lastig! Alle onderdelen van uw website, afbeeldingen en teksten dienen geoptimaliseerd te zijn voor Google. Dit specialistenwerk vereist de nodige ervaring. SEO specialisten doen de hele dag niets anders dan websites optimaal vindbaar maken in Google. Als leek heeft u die specifieke kennis doorgaans niet in huis. Daarom levert het zelf bouwen van websites zonder kennis van SEO vaak onvindbare websites op.

  2.     Goede content online plaatsen

  Op een website horen goede teksten te staan, ondersteund met de juiste foto’s. De inhoud moet de interesse van de bezoekers prikkelen. Het is belangrijk om de content van uw website regelmatig uit te breiden. Zo bouwt u een zekere expertstatus op. Google vindt websites met goede content erg belangrijk. Deze sites scoren hoog in de zoekresultaten. Hoe u precies werkt aan de juiste content is op zijn beurt weer specialistenwerk. Dit is niet iets dat u zomaar even onder de knie krijgt. Een goede webdesigner is zoveel meer dan iemand die “even” een webstek bouwt.

  Webdesigners die hun content niet zelf schrijven, besteden deze uit aan professionele contentschrijvers. Deze professionals schrijven teksten afgestemd op uw doelgroep. Ook het aspect SEO wordt hierbij meteen meegenomen.

  3.     Huisstijl ontwikkeling.

  Kleuren moeten elkaar complementeren. Vaak heeft een bedrijf al een eigen huisstijl en logo. Het is belangrijk die informatie in een vroeg stadium aangeleverd te krijgen. Een bestaand logo neemt de webbouwer precies over op de site. Als er nog geen huisstijl of logo is, kan het webdesign bureau daarvoor zorgen met de hulp van een grafisch designer.

  Een straks doorgevoerd design, bij voorkeur door middel van een Content Management Systeem zoals WordPress of Drupal, levert websites op die Google prima op hun waarde kan doorzoeken.

  4.     Hulp bij allerlei website modules

  Hulp bij specifieke wensen van bedrijven zoals:

  • Het aanleggen van een mailinglist. Hiermee bouwt u een klantenbestand op. Omdat u hiervoor aan de strenge AVG-regels moet voldoen, maakt u meteen gebruik van de expertise van het webdesign bureau om dit voor u te regelen.
  • Het maken van een online contactformulier om offertes op te vragen.
  • Het online zetten van multimediabestanden zoals filmpjes of verwijzingen naar YouTube. Laat professionele foto’s maken in uw bedrijf zet deze op uw site. Bedrijfsvideo’s zijn trendy.
  • Hulp bij de uitbouw van een webwinkel. Steeds meer ondernemers hebben een webshop naast hun fysieke winkel. U gaat mee met uw tijd. Er wordt steeds meer online gekocht, dus u kunt maar beter zorgen voor een webwinkel.

  Als doe-het-zelver kunt u deze klus niet klaren. Zeker in het geval van een webwinkel zijn zorgvuldig werk en de nodige knowhow inzake veiligheid noodzakelijk. Ook alle betalingsverkeer gaat via uw website. Dit besteed u liever uit aan professionals voor wie dit dagelijkse kost is.

  5.     Hulp bij het zoeken naar een hosting provider

  Een webdesign bureau weet vaak ook waar u uw website het beste online kunt zetten. Hiervoor hebt u een hostingprovider nodig. Met een beetje geluk werkt het webdesign bureau samen met een dergelijke provider, of bieden ze deze diensten zelf aan.

  6.     Na het webdesign volgt het onderhoud van de website

  Wanneer de website “klaar” is dient ze onderhouden te worden. Regelmatige beveiligingsupdates zijn een must. Dit geldt ook voor back-ups en het ontwikkelen van nieuwe content. Om hoog te blijven scoren in Google is het regelmatig plaatsen van nieuwe waardevolle content zelfs cruciaal. Dit zijn allemaal taken voor een goed webdesign bureau. Hiervoor kunt u een onderhoudscontract afsluiten.

  Webdesign update

  Webdesign kostprijs – prijs van een website?

  De prijs voor de bouw van de website hangt af van de wensen van de klant en de mate van ervaring van het webdesign bureau. Een webdesign bureau met vele medewerkers is wellicht wat duurder. Vele interne specialisten maken externe medewerkers of freelancers overbodig. Er is altijd wel iemand die een tandje bij kan steken om een bepaald facet van de opdracht uit te voeren. Na een succesvol intakegesprek volgt een offerte gebaseerd op uw wensen. Omwille van deze redenen is het moeilijk om de prijs te voorspellen.

  Website laten maken prijs

  Welke zijn de factoren die de prijs van een website bepalen?

  Er zijn een aantal factoren die de prijs van een website bepalen. De prijs voor een nieuw webdesign is gekoppeld aan de tijd die nodig is om uw website te bouwen. Er komt veel meer kijken bij het bouwen van een goede website dan u misschien denkt! Laten we het kort hebben over de factoren die de prijs van webdesign bepalen en hoe elke factor van invloed kan zijn op de hoeveelheid tijd die een webdesigner besteedt aan het maken van uw website.

  1. Maatwerk

  Een website moet net zo uniek zijn als het bedrijf zelf. Hoewel een basisontwerp kan worden gebruikt om een ​​site samen te stellen, moeten alle andere elementen worden gemaakt om de individualiteit van het bedrijf te weerspiegelen. Bedrijven investeren daaom in dit deel van hun website om ervoor te zorgen dat klanten niet alleen op de site terechtkomen, maar ook verder geïnspireerd zijn naar wat het bedrijf uniek te bieden heeft. Dit zijn slechts twee van de talloze taken die een digitale media- en webdesignbureau, zoals Sempris, op zich neemt bij het maken van een website voor een klant.

  2. Ontwerp

  Ga voor een uniek en opvallend webdesign ontwerp. Op deze manier kan u uw merk nauwkeurig overbrengen. De keuze om een ​​aangepast ontwerp op maat te laten maken zorgt ervoor dat de investering wat hoger ligt. De kosten voor een aangepast ontwerp variëren afhankelijk van hoe complex het ontwerp zal zijn, hoeveel pagina’s er op de site staan ​​en het aantal ontwerpconcepten waaruit u kunt kiezen.

  3. Zoekmachine optimalisatie (SEO)

  Op de eerste pagina met zoekresultaten van Google komen, gaat niet automatisch wanneer u een website maakt. Het gaat om het onderzoeken naar welke zoekwoorden mensen zoeken op Google en het optimaliseren van de website voor de gerichte zoekwoorden.

  Hoewel een bedrijf een geweldige website kan hebben, is het nog steeds mogelijk dat ze het gewenste verkeer niet zien als de doelgroep hun site niet kan vinden. Dit is waar zoekmachineo ptimalisatie, oftewel SEO, essentieel is. Zoekmachines werken hun algoritmen continu bij om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de behoeften van sitebezoekers; daarom moet de website deze updates weergeven.

  Zoekmachine optimalisatie omvat onder andere het bepalen naar welke zoekwoorden consumenten zoeken en het maken van code om ervoor te zorgen dat pagina’s snel worden geladen.

  Bij het plannen van een relevante website en ontwikkelingsstrategie is SEO een van de belangrijkste factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de kosten. Factoren die de kosten van SEO beïnvloeden, zijn de concurrentiepositie van de zoekwoorden en het aantal pagina’s op de website.

  Webdesign seo

  4. Contentoverzicht

  Dit is een lijst met alle pagina’s en functionele kenmerken van de website. Als u deze lijst nog niet heeft voorbereid, zullen de kosten om deze te bedenken variëren afhankelijk van hoeveel onderzoek de webdesigner zal doen. Zullen wr bijvoorbeeld uw doelgroep nauwkeurig onderzoeken en uw webverkeerstatistieken analyseren? Of zal het eerder oppervlakkiger zijn dan dit?

  5. Gebruiksvriendelijkheid en navigatiestructuur

  Dit omvat het organiseren van pagina’s in de informatiearchitectuur van de site, het creëren van de navigatie en het instellen van de labels voor links. Het kan ook formele tests omvatten, zoals bruikbaarheidstests en A / B-testing. Hoe meer tijd we als webdesigner aan deze taken besteden, des te gemakkelijker zal het navigeren op uw website zijn, maar het draagt ​​ook bij aan de kosten van ontwikkeling.

  6. Sociale media accounts

  Het opzetten van een aanwezigheid op Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn zal de kosten verhogen, afhankelijk van de sites waarop u zich richt en of een aangepast ontwerp nodig is.

  Het is belangrijk te duiden dat een profressionele aanwezigheid op sociale media absoluut noodzakelijk is om een ​​succesvolle marketing- en merkcampagne voor uw bedrijf te creëren. Bij Sempris zijn we gespecialiseerd in alle digitale media marketing en willen we graag het gebruik van sociale media-inhoud op uw pagina’s maximaliseren.

  7. Mobiele website

  Gebruiksvriendelijkheid en webfunctionaliteit zijn tegenwoordig alles. Individuen gebruiken hun mobiele apparaten nu vaker dan desktops en laptops, maar gebruiken nog steeds alle soorten apparaten om toegang te krijgen tot informatie, producten en diensten. Om deze reden moeten klanten vlot en foutloos van apparaat naar apparaat kunnen gaan om dezelfde informatie te verkrijgen.

  Als webdesign specialisten besteden we hier ruime aandacht aan en ondernemen stappen om ervoor te zorgen dat een site op alle apparaten perfect wordt weergegeven. Dit wordt responsive webdesign genoemd en zorgt ervoor dat de site wordt opgemaakt op het scherm van het apparaat waarop deze wordt bekeken. De kosten zijn afhankelijk van de inhoud en of het een “responsief ontwerp” zal gebruiken.

  8. Functionaliteit

  De technische componenten van de website, zoals structuur, e-commerce, animerende banners, popups, fotogallerijen en webformulieren. Hoe meer functionaliteit u nodig heeft, hoe hoger de kosten. Vrijwel elke functionaliteit die u maar kunt bedenken is waarschijnlijk al beschikbaar als gratis plug-in of module voor een open source CMS zoals WordPress of Drupal. Ze kunnen eenvoudig aan uw website worden toegevoegd, maar moeten worden geconfigureerd met een licensie en gepersonaliseerd.

  Welk webdesign bureau?

  Kies steeds voor een webdesign bureau dat geweldige resultaten kan voorleggen. Als u graag advies wilt krijgen over uw mogelijkheden neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons webdesign bureau op. Een offerte via onze site behoort eveneens tot de mogelijkheden. Mocht u verder nog vragen hebben, stel ze dan gewoon. Wij beantwoorden ze graag.

  Webdesign bureau

  Webdesign specialisaties

  Webdesign Wordpress

  Webdesign voor een professionele WordPress website? Als zeer ervaren WordPress webdesigners weten dat uw website meer is dan alleen een domein op het internet. Uw wbesite is een echt verlengstuk van uw digitale merk. Vaker wel dan niet, is het de eerste indruk van uw bedrijf op een potentiële klant of klant.

  Daarom werkt Sempris met u samen om bijzondere en hoogstaande WordPress websites te bouwen, te optimaliseren en te onderhouden. We weten dat u niet alleen een website wilt die werkt, maar dat u een website wilt die een echte klantervaring creëert die gebruikers geïnteresseerd houdt en hen voortdurend terug trekt.

  Bij Sempris bieden we het volledige webdesign ontwerp en ontwikkeling van WordPress websites, inclusief branding en zoekmachine optimalisatie (SEO) met een focus op bedrijfsgroei.

  Wat maakt ons anders? We werken met zorg en leven volgens onze waarden. Sempris neemt de tijd om uw doelen en uw bedrijfsdoelstellingen te begrijpen vanaf het eerste contactpunt. Wij zijn uw partners, niet alleen uw WordPress webdesignbureau. We zijn er trots op dat we ervaring, creativiteit en houding bieden die altijd de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Daarom leveren we leveren hoogwaardige WordPress website ontwerpdiensten die u zeker een aanzienlijk zakelijk voordeel zullen opleveren.

  Drupal

  Op zoek naar Drupal webdesign? Sempris specialiseert tevens in Drupal websites. Op basis van uw schaalgrootte, gaande van een ​​kleinschalig bedrijf of een grote onderneming, bieden wij alle vereiste functionaliteit en opties die u vraagt ​​voor de ontwikkeling van uw Drupal website. Ons team van ervaren Drupal ontwikkelaars heeft 10+ jaar ervaring in het realiseren van Drupal web development.

  Wenst u uw huidige Drupal website uit te breiden met aangepaste modules om de functionaliteit van uw site te verbeteren, de gebruikerservaring te verhogen of aan al uw organisatorische vereisten te voldoen?

  Weet u niet zeker of uw project op maat is of kan worden afgehandeld met bestaande modules? Geen probleem, ons deskundige team staat klaar om u te ontmoeten. We zullen uw behoeften bespreken en aanbevelingen doen over welke de beste strategie is voor uw bedrijf om uw website vooruit te helpen.

  Webdesign pakketten

  Kies Uw Webdesign Pakket (ex 21% BTW)

  975€ /

  Webdesign Basic

  • Basis webdesign ontwerp
  • 5 standaard pagina's
  • Inclusief uitgebreid contactformulier
  • Integratie fotogallerijen
  • Responsive webdesign
  • Google Analytics
  • Gratis hosting eerste jaar

  1.875€ /

  Webdesign Starter

  • Webdesign op maat
  • 5 standaard pagina's
  • 5 SEO pagina's
  • Inclusief uitgebreid contactformulier
  • Animerende banners
  • Integratie fotogallerijen
  • Responsive webdesign
  • Gratis hosting eerste jaar
  • Google Analytics

  3.075€ /

  Webdesign Advance

  • High End Webdesign op maat
  • 5 standaard pagina's
  • 12 SEO pagina's
  • Inclusief uitgebreid contactformulier
  • Animerende banners
  • Integratie fotogallerijen
  • Responsive webdesign
  • Gratis hosting eerste jaar
  • Google Analytics

  ...... /

  Webdesign Pro

  • High End Webdesign op maat
  • 5 standaard pagina's
  • .... SEO pagina's
  • Inclusief uitgebreid contactformulier
  • Animerende banners
  • Integratie fotogallerijen
  • Responsive webdesign
  • Gratis hosting eerste jaar
  • Google Analytics

  Contacteer Ons Voor Onze Diensten

  Webdesign & Webdevelopment

   * Alle velden zijn verplicht