Webdesign Kortessem - Webdesigner Kortessem

Webdesign Kortessem
Webdesigner Kortessem

Een gepersonaliseerde website laten maken in Kortessem?

Webdesign Kortessem? Wilt u als ondernemer een representatief en hoog converterende  website laten maken in Kortessem? Een website die overzichtelijk is, aanspoort tot actie en steeds up-to-date blijft inzake webdesign, webapplicaties en zoekmachine optimalisatie – SEO? Sempris is u graag van dienst voor professioneel en betaalbaar webdesign in Kortessem!

Bij ons kunt u terecht voor webdesign op maat, met oog voor afwerking en waar ieder webdesign project even belangrijk is als het andere. Met advies op maat geven we zo vorm aan uw digitale gedachte en denken we graag met u mee hoe we uw bedrijf met een professionele website online uit de startblokken kunnen laten schieten.

Waarom is professioneel webdesign in Kortessem zo belangrijk?

Wanneer uw publiek uw website bezoekt, krijgt ze een eerste indruk van uw bedrijf. Ze beoordelen uw bedrijf binnen enkele seconden. In deze eerste paar seconden wilt u een positieve impact hebben op uw doelpubliek.

Als uw website er onaantrekkelijk of verouderd uitziet, krijgt uw publiek onmiddellijk een negatieve indruk van uw bedrijf. Ze zullen uw website niet aantrekkelijk vinden, wat hen weerhoudt op uw webpagina te blijven. U loopt leads mis omdat ze uw webpagina verlaten voor de pagina van een concurrent.

Uw website of webshop is een 24u brochures die uw product en diensten vertegenwoordigen. Webdesign is belangrijk omdat het van invloed is op hoe uw publiek uw merk ziet. De indruk die u op hen maakt, kan ervoor zorgen dat ze op uw pagina blijven en meer te weten komen over uw bedrijf, of uw pagina verlaten en zich tot een concurrent wenden. Een goed webdesign helpt u om uw leads op uw pagina te houden.

We zetten hierbij volop in op een lange termijn strategie om visibiliteit uit te bouwen via online marketing, Google Ads, SEO, lead generation en social media marketing. Top of mind zijn is de ‘key to succes’. Voor professioneel webdesign in Kortessem kiest u dus uiteraard voor Sempris.

Webdesign SEO geoptimaliseerd

Veel webcomponenten zijn van invloed op de manier waarop u inhoud op uw website publiceert, wat op zijn beurt weer van invloed is op hoe spiders van zoekmachines uw website doorzoeken en indexeren.

Dit is een aspect dat u zich niet kunt veroorloven om te verknoeien. Als de SEO basisprincipes op de pagina niet aan de eisen voldoen, zult u vanaf het begin een zware strijd moeten voeren om zichtbaarheid en succes op Google.

Afgezien van hoe inhoud op uw website wordt gepubliceerd, kunnen bepaalde webontwerpcomponenten rechtstreeks van invloed zijn op de SEO zelf. Webdesign kan moeilijk te begrijpen zijn als u niet bekend bent met hoe het werkt, maar simpel gezegd moet uw code SEO-vriendelijk zijn.

De beste manier om te zorgen voor correct webdevelopment (en de daaropvolgende zichtbaarheid van zoekmachines) is door samen te werken met een webontwerpbureau zoals Sempris.

Een belangrijk onderdeel van een zoekmachine optimalisatie proces bevat de ontwikkeling van een zoekmachine vriendelijk webdesign. Met een zoekmachine vriendelijk webdesign bedoelen we de bouw van webelementen (grafisch, layout, codering, interne linkstructuur, navigatiestructuur, inhoudelijke teksten, foto’s) op een manier dat zoekmachines willen zien. Een decennium geleden was webdesign vrij eenvoudig, maar vandaag is het een arbeidsintensief proces met honderden variabelen.

Sempris is de Kortessemse webdesigner voor zoekmachine vriendelijk webdesign met als doel hoog te scoren in de zoekmachines (Google,YahooBing,…). Kortom, met Sempris als webdesigner bent u zeker van een online aanwezigheid die oplevert en synoniem staat voor ROI garanties.

VRAAG UW WEBDESIGN OFFERTE

Waarom Sempris als webdesigner in Kortessem?

1. U zoekt een webdesign met een opvallende internet verschijning en W3C Validiteit.
2. U verwacht een pro-actieve website bouwer die initiatief neemt en een project van A tot Z afhandelt.
3. U wilt persoonlijk contact met jaren ervaring in webdesign.
4. U kiest voor gegarandeerde ROI en bewezen resultaten.

Stappenplan

Tijdens het intakegesprek worden alle functionaliteiten van het webdesign geformuleerd. Wie is uw doelgroep? Hoe kunnen we nieuwe bezoekers aantrekken? Hoe kunnen we deze bezoekers omzetten in klanten? Welke conversie wilt u bereiken? Wat verwacht u van uw online aanspreekpunt?  Welke indruk wilt u achterlaten? Etc.

Mobiele weergave

Alle gebouwde websites en webshops zijn volledig responsive/responsief en passen zich dus automatisch aan het toestel waarop het wordt weergegeven.

Webdesign kostprijs – prijs van een website in Kortessem?

De prijs voor de bouw van de website hang af van de wensen van de klant en de mate van ervaring van het webdesign bureau. Een webdesign bureau met vele medewerkers is wellicht wat duurder. Vele interne specialisten maken externe medewerkers of freelancers overbodig. Er is altijd wel iemand die een tandje bij kan steken om een bepaald facet van de opdracht uit te voeren. Na een succesvol intakegesprek volgt een offerte gebaseerd op uw wensen. Omwille van deze redenen is het moeilijk om de prijs te voorspellen.

Prijs webdesign Kortessem

Welke zijn de factoren die de prijs van een website bepalen?

Er zijn een aantal factoren die de prijs van een website in Genk bepalen. De prijs voor een nieuw webdesign is gekoppeld aan de tijd die nodig is om uw website te bouwen. Er komt veel meer kijken bij het bouwen van een goede website dan u misschien denkt! Laten we het kort hebben over de factoren die de prijs van webdesign bepalen en hoe elke factor van invloed kan zijn op de hoeveelheid tijd die een webdesigner besteedt aan het maken van uw website.

1. Maatwerk

Een website moet net zo uniek zijn als het bedrijf zelf. Hoewel een basisontwerp kan worden gebruikt om een ​​site samen te stellen, moeten alle andere elementen worden gemaakt om de individualiteit van het bedrijf te weerspiegelen. Bedrijven investeren daaom in dit deel van hun website om ervoor te zorgen dat klanten niet alleen op de site terechtkomen, maar ook verder geïnspireerd zijn naar wat het bedrijf uniek te bieden heeft. Dit zijn slechts twee van de talloze taken die een digitale media- en webdesignbureau, zoals Sempris, op zich neemt bij het maken van een website voor een klant.

2. Ontwerp

Ga voor een uniek en opvallend webdesign ontwerp. Op deze manier kan u uw merk nauwkeurig overbrengen. De keuze om een ​​aangepast ontwerp op maat te laten maken zorgt ervoor dat de investering wat hoger ligt. De kosten voor een aangepast ontwerp variëren afhankelijk van hoe complex het ontwerp zal zijn, hoeveel pagina’s er op de site staan ​​en het aantal ontwerpconcepten waaruit u kunt kiezen.

3. Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Op de eerste pagina met zoekresultaten van Google komen, gaat niet automatisch wanneer u een website maakt. Het gaat om het onderzoeken naar welke zoekwoorden mensen zoeken op Google en het optimaliseren van de website voor de gerichte zoekwoorden.

Hoewel een bedrijf een geweldige website kan hebben, is het nog steeds mogelijk dat ze het gewenste verkeer niet zien als de doelgroep hun site niet kan vinden. Dit is waar zoekmachineo ptimalisatie, oftewel SEO, essentieel is. Zoekmachines werken hun algoritmen continu bij om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de behoeften van sitebezoekers; daarom moet de website deze updates weergeven.

Zoekmachine optimalisatie omvat onder andere het bepalen naar welke zoekwoorden consumenten zoeken en het maken van code om ervoor te zorgen dat pagina’s snel worden geladen.

Bij het plannen van een relevante website en ontwikkelingsstrategie is SEO een van de belangrijkste factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de kosten. Factoren die de kosten van SEO beïnvloeden, zijn de concurrentiepositie van de zoekwoorden en het aantal pagina’s op de website.

Webdesign seo Kortessem

4. Contentoverzicht

Dit is een lijst met alle pagina’s en functionele kenmerken van de website. Als u deze lijst nog niet heeft voorbereid, zullen de kosten om deze te bedenken variëren afhankelijk van hoeveel onderzoek de webdesigner zal doen. Zullen wr bijvoorbeeld uw doelgroep nauwkeurig onderzoeken en uw webverkeerstatistieken analyseren? Of zal het eerder oppervlakkiger zijn dan dit?

5. Gebruiksvriendelijkheid en navigatiestructuur

Dit omvat het organiseren van pagina’s in de informatiearchitectuur van de site, het creëren van de navigatie en het instellen van de labels voor links. Het kan ook formele tests omvatten, zoals bruikbaarheidstests en A / B-testing. Hoe meer tijd we als webdesigner aan deze taken besteden, des te gemakkelijker zal het navigeren op uw website zijn, maar het draagt ​​ook bij aan de kosten van ontwikkeling.

6. Sociale media accounts

Het opzetten van een aanwezigheid op Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn zal de kosten verhogen, afhankelijk van de sites waarop u zich richt en of een aangepast ontwerp nodig is.

Het is belangrijk te duiden dat een profressionele aanwezigheid op sociale media absoluut noodzakelijk is om een ​​succesvolle marketing- en merkcampagne voor uw bedrijf te creëren. Bij Sempris zijn we gespecialiseerd in alle digitale media marketing en willen we graag het gebruik van sociale media-inhoud op uw pagina’s maximaliseren.

7. Mobiele website

Gebruiksvriendelijkheid en webfunctionaliteit zijn tegenwoordig alles. Individuen gebruiken hun mobiele apparaten nu vaker dan desktops en laptops, maar gebruiken nog steeds alle soorten apparaten om toegang te krijgen tot informatie, producten en diensten. Om deze reden moeten klanten vlot en foutloos van apparaat naar apparaat kunnen gaan om dezelfde informatie te verkrijgen.

Als webdesign specialisten besteden we hier ruime aandacht aan en ondernemen stappen om ervoor te zorgen dat een site op alle apparaten perfect wordt weergegeven. Dit wordt responsive webdesign genoemd en zorgt ervoor dat de site wordt opgemaakt op het scherm van het apparaat waarop deze wordt bekeken. De kosten zijn afhankelijk van de inhoud en of het een “responsief ontwerp” zal gebruiken.

8. Functionaliteit

De technische componenten van de website, zoals structuur, e-commerce, animerende banners, popups, fotogallerijen en webformulieren. Hoe meer functionaliteit u nodig heeft, hoe hoger de kosten. Vrijwel elke functionaliteit die u maar kunt bedenken is waarschijnlijk al beschikbaar als gratis plug-in of module voor een open source CMS zoals WordPress of Drupal. Ze kunnen eenvoudig aan uw website worden toegevoegd, maar moeten worden geconfigureerd met een licensie en gepersonaliseerd.

Website laten maken Kortessem

Welk webdesign bureau in Kortessem?

Kies steeds voor een Kortessems webdesign bureau zoals Sempris dat fantastische prestaties kan voorleggen. Als u graag advies wilt krijgen over uw mogelijkheden neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons webdesign bureau op. Een offerte via onze site behoort eveneens tot de mogelijkheden. Mocht u verder nog vragen hebben, stel ze dan gewoon. Wij beantwoorden ze graag.

Pakketten website laten maken Kortessem

Kies Uw Webdesign Pakket (ex 21% BTW)

975€ /

Webdesign Basic

 • Basis webdesign ontwerp
 • 5 standaard pagina's
 • Inclusief uitgebreid contactformulier
 • Integratie fotogallerijen
 • Responsive webdesign
 • Google Analytics
 • Gratis hosting eerste jaar

1.875€ /

Webdesign Starter

 • Webdesign op maat
 • 5 standaard pagina's
 • 5 SEO pagina's
 • Inclusief uitgebreid contactformulier
 • Animerende banners
 • Integratie fotogallerijen
 • Responsive webdesign
 • Gratis hosting eerste jaar
 • Google Analytics

3.075€ /

Webdesign Advance

 • High End Webdesign op maat
 • 5 standaard pagina's
 • 12 SEO pagina's
 • Inclusief uitgebreid contactformulier
 • Animerende banners
 • Integratie fotogallerijen
 • Responsive webdesign
 • Gratis hosting eerste jaar
 • Google Analytics

...... /

Webdesign Pro

 • High End Webdesign op maat
 • 5 standaard pagina's
 • .... SEO pagina's
 • Inclusief uitgebreid contactformulier
 • Animerende banners
 • Integratie fotogallerijen
 • Responsive webdesign
 • Gratis hosting eerste jaar
 • Google Analytics

Contacteer Ons Voor Webdesign in Kortessem

Webdesign & Webdevelopment

  * Alle velden zijn verplicht