Aanmelden
Contacteer ons: +32 12 21 72 33

Search Engine Optimalisatie

Search Engine Optimalisatie (SEO)

Een correcte uitvoering van search engine optimalisatie (SEO) maakt uw website optimaal vindbaar in de organische (natuurlijke) zoekresultaten van zoekmachines. Sempris onderscheidt zich door een stelselmatige benadering van search engine optimalisatie gericht op de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen. Als SEO specialist denken wij pro-actief mee met onze klanten. Onze search engine optimalisatie-oplossingen worden op maat uitgeschreven en uiteraard staan wij u bij met de integratie ervan. Sempris is uw uitgelezen partner voor analyse, bijstand en observatie van uw search engine optimalisatie proces.

Vier steunpilaren van Search Engine Optimalisatie

Sempris maakt gebruik van vier steunpilaren om met search engine optimalisatie een goede vindbaarheid in zoekmachines te bekomen. Deze vier steunpilaren vormen samen wat wij ‘Organic Search’ noemen. Van alle SEO methoden is dit de meest duurzame wijze om optimaal vindbaar in zoekmachines te zijn.

Door ruim vijf jaar ervaring in search engine optimalisatie en SEO marketing weet Sempris perfect wat de meest doeltreffende manier is om uw website met zoekmachine optimalisatie hoog in zoekmachines vindbaar te maken. Sempris maakt hierbij gebruik van vier steunpilaren, analyse, strategie, implementatie en uitvoering. Deze steunpilaren omvatten:

→ Zoekmachinetoegang

De indexeerbaarheid van uw website voor zoekmachine spiders speelt een belangrijke rol in de aanloop naar de search engine optimalisatie in de zoekresultaten. Indexeerbaarheid is een voorname steunpilaar bij de zoekmachine optimalisatie van uw website.

→ Inhoudoptimalisatie

De inhoud van uw website wordt gecontroleerd op zoekmachinevriendelijkheid. De inhoud wordt op zo’n manier geschreven dat zoekmachines deze nuttig en relevant vinden om naar te verwijzen.
Als voorbereiding op het schrijven van goede inhoud voeren we eerst een zoekterm analyse uit.

→ Linkbuilding

De inhoud van uw website is zodanig samengesteld dat andere websites er naar gaan verwijzen. Sempris focust zich op linkbuilding: het aanbieden en verspreiden van uw website en inhoud op een zoekmachine vriendelijke wijze.

→ Webstatistieken

Webstatistieken registreeren de geleverde search engine optimalisatie prestaties tot in het kleinste detail. Van het aantal bezoekers tot het conversieratio van de website. In een digitale wereld zijn webstatistieken onontbeerlijk. We maken daarbij standaard gebruik van Google Analytics.

Adviesgesprek search engine optimalisate

Ook voor u concrete info over hoe search engine optimalisatie uw website naar de top in Google kan loodsen? Neem dan gauw contact op.
Mail: info@sempris.be
Tel: +32 (0) 11/72.95.30

CONTACTEER ons >>

Online marketing en internet marketing met ROI GARANTIES

Hoog in Google scoren met zoekmachine optimalisatie SEO

Online marketing met meetbare resultaten

82% van uw klanten kijkt online alvorens een beslissing te nemen voor een aankoop of dienstverlening. Online marketing is het antwoord. Onze internet marketing garandeert succes en verzekeren ROI! Meer over Online Marketing

Hoog in Google scoren met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoog in Google scoren met zoekmachine optimalisatie SEO

Hoog in Google scoren - SEO

Hoog in Google scoren met uw website voor belangrijke sleutelwoorden is nu uw sterkste troef. Onze zoekmachine optimalisatie diensten garanderen succes en verzekeren ROI! Meer over SEO

Snel en efficiënt online adverteren via Google Adwords (SEA)

Zoekmachine adverteren - Google Adwords - SEA

Efficiënt online adverteren via Google Adwords

Met Zoekmachine Adverteren (SEA) koopt u via advertenties zoekmachine positionering aan in zoekmachines. Dit laat toe om snel en efficiënt nieuwe klanten aan te trekken.

Meer over Google Adwords – SEA

Advies nodig? Vraag uw webdesign + online marketing offerte aan

Offerte SEO Webdesign Zoekmachine Optimalisatie Logo Ontwerp Huisstijl Ontwerp

Offerte Aanvraag

Sempris doet er alles aan om u de beste service en support aan te bieden. Aarzel dus vooral niet om een offerte aan te vragen. Onze uitzonderlijke dienstverlening is binnen handbereik! Naar offerte aanvraag