Search Engine Optimalisatie


Search Engine Optimalisatie (SEO)

Een correcte uitvoering van search engine optimalisatie (SEO) maakt uw website optimaal vindbaar in de organische (natuurlijke) zoekresultaten van zoekmachines. Sempris onderscheidt zich door een stelselmatige benadering van search engine optimalisatie gericht op de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen. Als SEO specialist denken wij pro-actief mee met onze klanten. Onze search engine optimalisatie-oplossingen worden op maat uitgeschreven en uiteraard staan wij u bij met de integratie ervan. Sempris is uw uitgelezen partner voor analyse, bijstand en observatie van uw search engine optimalisatie proces.

Vier steunpilaren van Search Engine Optimalisatie

Sempris maakt gebruik van vier steunpilaren om met search engine optimalisatie een goede vindbaarheid in zoekmachines te bekomen. Deze vier steunpilaren vormen samen wat wij ‘Organic Search’ noemen. Van alle SEO methoden is dit de meest duurzame wijze om optimaal vindbaar in zoekmachines te zijn.

Door ruim vijf jaar ervaring in search engine optimalisatie en SEO marketing weet Sempris perfect wat de meest doeltreffende manier is om uw website met zoekmachine optimalisatie hoog in zoekmachines vindbaar te maken. Sempris maakt hierbij gebruik van vier steunpilaren, analyse, strategie, implementatie en uitvoering. Deze steunpilaren omvatten:

→ Zoekmachinetoegang

De indexeerbaarheid van uw website voor zoekmachine spiders speelt een belangrijke rol in de aanloop naar de search engine optimalisatie in de zoekresultaten. Indexeerbaarheid is een voorname steunpilaar bij de zoekmachine optimalisatie van uw website.

→ Inhoudoptimalisatie

De inhoud van uw website wordt gecontroleerd op zoekmachinevriendelijkheid. De inhoud wordt op zo’n manier geschreven dat zoekmachines deze nuttig en relevant vinden om naar te verwijzen.
Als voorbereiding op het schrijven van goede inhoud voeren we eerst een zoekterm analyse uit.

→ Linkbuilding

De inhoud van uw website is zodanig samengesteld dat andere websites er naar gaan verwijzen. Sempris focust zich op linkbuilding: het aanbieden en verspreiden van uw website en inhoud op een zoekmachine vriendelijke wijze.

→ Webstatistieken

Webstatistieken registreeren de geleverde search engine optimalisatie prestaties tot in het kleinste detail. Van het aantal bezoekers tot het conversieratio van de website. In een digitale wereld zijn webstatistieken onontbeerlijk. We maken daarbij standaard gebruik van Google Analytics.

Adviesgesprek search engine optimalisate

Ook voor u concrete info over hoe search engine optimalisatie uw website naar de top in Google kan loodsen? Neem dan gauw contact op.
Mail: info@sempris.be
Tel: +32 (0) 11/72.95.30

CONTACTEER ons >>

Verlofperiodes 2018

Sempris is gesloten van 10/08/2018 t.e.m. 20/08/2018.