Google Marketing


Google Marketing

Google Marketing richt zich specifiek op de terugvinbaardheid van uw website in de zoekmachine Google. In België is Google met 97,47% marktaandeel veruit de belangrijkste zoekmachine. De geboorte van de term Google marketing is ontstaan uit de combinatie van Google en zoekmachine marketing. Google marketing focust voornamelijk op het verkrijgen van hoge natuurlijke posities in Google (organische resultaten) door zoekmachine optimalisatie (SEO) Google optimalisatie – en zoekmachine adverteren (SEA) in Google met Google Adwords.

Vermits Google de belangrijkste zoekmachine in België is, betekent dit ook dat Google marketing een stuk moeilijker is om te realiseren dan website zoekmachine optimalisatie voor andere zoekmachines (Yahoo, Bing,…). Google zoekmachine adverteren vertoont grote overeenkomsten met online advertentie programma’s in andere zoekmachines.

Google Marketing bij Sempris

 
Sempris is uw marketing specialist in:
→ Google optimalisatie
→ Google zoekmachine adverteren
→ Google Adwords
→ Google zoekmachine optimalisatie

Meer over Google marketing:

 
>> Google zoekmachine adverteren
>> Google optimalisatie
>> Google Adwords
>> Google zoekmachine optimalisatie
>> Google zoekmachine marketing

Adviesgesprek Google marketing aanvragen

 
Wenst u advies over Google marketing van een specialist? Informeer dan zeker naar onze diensten. Wij gebruiken de ideale mix van Google en Marketing om uw verwachtingen in te lossen. Contacteer ons voor een vrijblijvende toelichting of mail ons: info@sempris.be voor meer info over Google marketing.
Tel: +32 (0) 11/72.95.30

Vraag hier een OFFERTE aan >>

Verlofperiodes 2018

Sempris is gesloten van 10/08/2018 t.e.m. 20/08/2018.