Zoekmachine Marketing


Zoekmachine Marketing : de definitie

Zoekmachine marketing SemprisAlvorens te starten met de productie van een nieuwe website, starten we met de bepaling van de juiste Zoekmachine Marketing Strategie. Sempris ontwikkelt een zoekmachine marketing campagne afgestemd op uw onderneming en activiteit. We onderzoeken welke vorm van zoekmachine marketing de meest geschikte is.

Deze zoekmachine marketing strategie is er voor ondernemingen die hun merknaam willen verhogen en meer omzet willen genereren met doelgerichte online communicatie. Zoekmachine marketing waar het resultaat en de kwaliteit van doorslaggevende factor is.

Zoekmachine marketing beperkt zich immers niet enkel tot het bereiken van topposities voor populaire zoektermen, maar buigt zich tevens over: de efficiëntie van de website, de contentoptimalisatie, de website architectuur, de websitegebruiksvriendelijkheid en de manier waarop interne en externe linkbuilding een rol spelen.

De zoekmachine marketing strategie van Sempris analyseert:

→ De doelgroep: Wie is uw cliënteel en welke zoekwoorden gebruiken ze om u te vinden?
→ Het bezoekersgedrag: Welke actie wilt u dat bezoekers ondernemen? Welke conversies?
→ De bedrijfstroeven: Waar blinkt u in uit, wat is uw concurrentievoordeel, wat onderscheidt u,..?
→ De concurrentie: Wie zijn ze en welke vormen van zoekmachine marketing gebruiken ze?

Zoekmachine Marketing: de werkwijze

Om een efficiënte, succesvolle website en zoekmachine marketing campagne te ontwikkelen is het uiterst belangrijk een duidelijk inzicht te krijgen in uw:

→ Producten en Diensten
→ Bedrijfsdoelstellingen
→ Verkoopsstrategie
→ Marketingtactiek
→ Marketingnoden
→ Afzetmarkt

SEO-zoekmachine-optimalisatie-zoekmachine-marketing

 

Zoekmachine marketing omvat dan ook doorgaans een combinatie van 2 methodes: via zoekmachine optimalisatie (SEO) en via zoekmachine adverteren (SEA). Zoekmachine adverteren is ideaal in de beginfase van de online marketing campagne en voor seizoensgebonden of promotieperioden. Zoekmachine optimalisatie dient als invulling voor de lange termijn visie.

 

Meer info over zoekmachine marketing

Wilt u graag een zoekmachine marketing strategie op maat uitwerken? Of wilt u weten welke mogelijkheden uw budget toelaten naar zoekmachine marketing?

 
Ook toprankings in Google met zoekmachine marketing & zoekmachine optimalisatie? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan!

Verlofperiodes 2018

Sempris is gesloten van 10/08/2018 t.e.m. 20/08/2018.