Google Adwords Sitelinks


Definitie Google Adwords Sitelinks

In aanvulling tot de hoofd landingspagina biedt Google Adwords Sitelinks of kortweg Ad Sitelinks de mogelijkheid om meerdere links naar de website toe te voegen. Met deze extra Sitelinks kunnen bezoekers krijgen bezoekers sneller toegang tot relevante informatie.

Hoe Adwords Sitelinks er uitzien

Sitelinks verschijnen onder de tekst van een advertentie

Naargelang het toestel waarmee u advertenties bekijkt, verschijnen er 2, 4 of 6 links onder de advertentie URL.

Waarom Adwords Sitelinks gebruiken

Hier zijn een aantal redenen om Adwords sitelinks toe te voegen

→ Shortcuts dieper in de website
Klanten hebben snel toegang tot sleuteldelen van de website.

→ Minimaliseer inspanningen
Sitelinks worden afzonderlijk gemaakt, vanuit de campagne instellingen van de Adwordscampagne (Instellingen, apparaten, advertentie-extensies). Het is dus niet nodig om nieuwe advertenties te maken.

→ Sitelinks zijn eenvoudig up to daten
De tekstadvertentie & URL’s zijn steeds aanpasbaar.

De kosten van Adwords Sitelinks

De kost van een Adwords Sitelink is gelijk aan de kost van een klik in de Advertentie URL. Voor alle bestemmmingen binnen de website betaalt u dus hetzelfde bedrag.

Voorwaarden Adwords Sitelinks

Adwords Sitelinks worden enkel bij de top 3 en onderaan de pagina getoond. Google bepaalt automatisch aan de hand van de kwaliteitscore van de advertentie en relevantie of de Ad Sitelinks-extensie voor uw advertentie wordt weergegeven. Een toppositie is dus noodzakelijk alsook een hoge kwaliteitsscore van de advertentie.

Als voorbeeld van een Google Adwords Sitelinks-extensie hebben we gekozen voor de zoekterm Adidas. Deze zoekopdracht toont een Adwords advertentie met 4 Sitelinks. Elke link verwijst naar een unieke landingspagina dieper in de domein: www.stylefile.nl. Alweer een perfect voorbeeld van hoe Google het gebruiksgemak van haar zoekmachine verbetert.

Google-Adwords-Sitelinks-Ad-Sitelinks

Verlofperiodes 2018

Sempris is gesloten van 10/08/2018 t.e.m. 20/08/2018.