Aanmelden
Contacteer ons: +32 12 21 72 33

Google Adwords

Google Adwords adverteren is advertentieruimte aankopen in de zoekmachine Google. De website vindt u dan gepositioneerd in de zoekresultaten bij de gesponsorde of betalende koppelingen links bovenaan de pagina (eerste 3 resultaten met gekleurde achtergrond) of rechts op de pagina. Google Adwords is beter gekend als SEA (Search Engine Advertising of zoekmachine adverteren).

Is Google Adwords hetzelfde als SEA?

 
Ja en nee, Google Adwords is een vorm van SEA zoekmachine adverteren maar zo zijn er nog meerdere aanbieders. Yahoo heeft als variant “search marketing” en Microsoft noemt zijn zoekmachine adverteren “Adcenter”. Google Adwords is wel veruit de belangrijkste in België omdat het aandeel zeer klein is van deze andere zoekmachines.

Wat houdt Google Adwords adverteren in?

 
Met Google Adwords worden advertenties getoond in de zoekresultaten gebaseerd op de zoekterm die een bezoeker heeft ingegeven. Doelstelling van Google Adwords is om de meest relevante Adwords advertenties te tonen die aansluiten bij het zoekwoord van de bezoeker.
 
google-adwords-sea-zoekmachine-adverteren.jpgSEA Zoekmachine adverteren is samen met SEO een onderdeel van SEM (Search Engine Marketing of zoekmachine marketing). SEO staat voor ““Search Engine Optimazation” of zoekmachine optimalisatie. Vaak worden er voor SEO en SEA verschillende termen gebruikt, maar bij Sempris gebruiken we dezelfde term als Google doet namelijk ‘gesponsorde koppelingen‘.
 
 

Welke voordelen biedt een Google Adwords campagne?

 
PPC of Pay per CLick advertising: u betaalt enkel voor effectieve clicks op uw advertentie.
Budgetbeheer: u bepaalt zelf uw dagelijks Adwords click-budget.
Tijdsduur: u kiest zelf de aanvang, hoe lang en stopzetting van uw campagne. Zeer aangewezen voor tijdelijke of seizoensgebonden promotiecampagnes.
Doelgroep: u bepaalt zelf de geografische toonbaarheid van de campagne (straal, provincie, landen), zelfs op demografisch vlak.
Instant: zeer snelle opstart, enkel voorbereidend werk en onderzoek.
Succesvol: zeer effectief door hoge verkoopsconversie met relevante zoekwoorden.
Meetbaar: 100% meetbaar met real-time registreerbare statistieken!

Doelgericht en efficiënt Zoekmachine Adverteren via Google Adwords?

 
Vraag dan even aan Sempris welke formule bij uw profiel past. Wij werken dan een voorstel op maat uit dat geheel aansluit bij uw persoonlijke behoefte en verwachtingen.
 
CONTACTEER ons voor een vrijblijvende SEA-offerte >>

Online marketing en internet marketing met ROI GARANTIES

Hoog in Google scoren met zoekmachine optimalisatie SEO

Online marketing met meetbare resultaten

82% van uw klanten kijkt online alvorens een beslissing te nemen voor een aankoop of dienstverlening. Online marketing is het antwoord. Onze internet marketing garandeert succes en verzekeren ROI! Meer over Online Marketing

Hoog in Google scoren met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoog in Google scoren met zoekmachine optimalisatie SEO

Hoog in Google scoren - SEO

Hoog in Google scoren met uw website voor belangrijke sleutelwoorden is nu uw sterkste troef. Onze zoekmachine optimalisatie diensten garanderen succes en verzekeren ROI! Meer over SEO

Snel en efficiënt online adverteren via Google Adwords (SEA)

Zoekmachine adverteren - Google Adwords - SEA

Efficiënt online adverteren via Google Adwords

Met Zoekmachine Adverteren (SEA) koopt u via advertenties zoekmachine positionering aan in zoekmachines. Dit laat toe om snel en efficiënt nieuwe klanten aan te trekken.

Meer over Google Adwords – SEA

Advies nodig? Vraag uw webdesign + online marketing offerte aan

Offerte SEO Webdesign Zoekmachine Optimalisatie Logo Ontwerp Huisstijl Ontwerp

Offerte Aanvraag

Sempris doet er alles aan om u de beste service en support aan te bieden. Aarzel dus vooral niet om een offerte aan te vragen. Onze uitzonderlijke dienstverlening is binnen handbereik! Naar offerte aanvraag