Conversie Optimalisatie


Wat is Conversie Optimalisatie?

Conversie optimalisatie is net zoals conversie marketing een relatief jong begrip en nog niet breed gekend. Een vraag die u zich dan waarschijnlijk stelt is ‘ Waarom zou ik conversie optimalisatie toepassen? Indien ik meer verkeer naar mijn website leidt, verhoogt het aantal conversies toch ook? Maar wat als u uit hetzelfde verkeer meer conversies kunt verkrijgen?

Conversie-Optimalisatie-Conversie-Marketing-SemprisMet iedere branding, internet marketingcampagne, zoekmachine optimalisatie(SEO), zoekmachine adverteren (SEA) of mailing kan een hogere conversieratio worden bereikt. Doelstelling is om de bezoekers op uw website te overhalen tot een actie. Deze actie kan gaan van het aanvragen van een offerte, contactopname, bezoek aan de winkel of toonzaal, uitvoeren van een online aankoop, invulling van een contactformulier,… Op een website dient een conversie soepel te gaan, zonder obstakels.

Wat is de zin van conversie optimalisatie?

Met conversie optimalisatie testen we als het ware de conversiekracht van de website met een doorlopend proces: vaststellen, rapportage, analyse en optimaliseren. We creëren een continue testcultuur waarbij we drempels verwijderen en bezoekers overtuigen. Conversie optimalisatie draagt zo bij tot een betere begeleiding van de website bezoekers in hun keuze tot een bepaalde actie.

Conversie Optimalisatie door Sempris

Wilt u weten wat de pijnpunten zijn van uw website, hoe u ze kunt verbeteren en hoe u meer conversies kunt behalen uit uw website? Sempris analyseert en bepaalt met Web Analytics software. Met de toepassing van conversie optimalisatie en webstatistieken behaalt u maximaal rendement uit uw bezoekers en krijgt u een globaal inzicht in uw online marketing prestaties.

Contacteer Sempris voor verdere toelichting of mail ons: info@sempris.be.

Haal nu maximaal rendement uit uw website met conversie optimalisatie!  

Ook een optimale ROI voor uw website? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan!

Verlofperiodes 2018

Sempris is gesloten van 10/08/2018 t.e.m. 20/08/2018.