Social Media Marketing

Social media marketing
Social media marketing

Social media marketing voor specifieke producten of diensten

Sociale media marketing heeft de laatste jaren, sinds de forse opmars van Facebook, Twitter en Instagram, een grote impact gehad op de manier waarop online marketing wordt toegepast. Vandaag spenderen mensen meer tijd aan Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp of andere sociale netwerksites dan aan welk andere type website.

Buiten mensen in contact brengen met elkaar, bieden sociale netwerksites ook de mogelijkheid tot advertentie opportuniteiten. Laat ons Facebook nemen als voorbeeld. Wat doe je met een website die 800 miljoen actieve gebruikers heeft? Deze website natuurlijk gebruiken als marketinginstrument om de onderneming te promoten.

Bij Sempris vinden we dan ook dat sociale media marketing, naast SEO zoekmachine optimalisatie en SEA zoekmachine adverteren , steeds onderdeel dient te zijn van een globale SEM zoekmachine marketing campagne.

Voordelen Sociale Media Marketing

Branding en visibiliteit

Via sociale media marketing kan je vrij eenvoudig de branding en visibiliteit van je merk of onderneming stimuleren. Door een actieve deelname binnen sociale netwerksites bouw je een schare fans op die over je spreken en op hun beurt aanbevelen en verder bekend maken.

Relatief lage advertentiekosten

Sociale media zijn nog relatief goedkoop, buiten de tijd die je er aan besteed. Wanneer je wilt adverteren via sociale media en een stapje verder gaat in sociale media marketing zijn er natuurlijk wel enkele voorwaarden om een campagne te doen slagen. Niet elk product of dienst leent zich om te adverteren via social media.

Brand Monitoring & Analysis

Brand monitoring is geen optie, maar een vereiste. Mensen spreken online over je via sociale media en dit kan je opvolgen. Via online reputation management kunnen we snel en efficiënt reageren en tussenkomen bij berichtgevingen. We volgen opmerkingen en vragen van nabij op, zodat er geen imagoschade is en de onderneming steeds in een positief daglicht wordt geplaatst.

Sempris behartigt op een pro-actieve wijze de belangen van haar klanten. Wij zorgen dan ook voor de uitwerking en opvolging van een optimale sociale media marketing strategie.

VRAAG UW ONLINE MARKETING OFFERTE

Contacteer Ons Voor Onze Diensten

Social Media Marketing

Please prove you are human by selecting the House.

Alle velden zijn verplicht