Zoekmachine optimalisatie tips – SEO tips


Fundamentele Zoekmachine Optimalisatie – SEO tips

seo-tips-imgZoekmachine optimalisatie is een continu  proces en evolueert voortdurend. De zoekmachine optimalisatie tips hieronder vermeld, maken deel uit van de on-page zoekmachine optimalisatie van de website. Daar worden in de praktijk doorgaans de meeste fouten gemaakt. De toepassing van deze toplevel zoekmachine optimalisatie tips brengt je al een heel eind verder. Belangrijk is te leren van de gemaakte fouten en deze dan de volgende keer te vermijden.

Title tags worden door vele gezien als een belangrijk onderdeel van de on-page zoekmachine optimalisatie. Beschrijf de content en gebruik geen stopwoorden (zoals : is, zijn, en, meest, beste,etc) in de title.

Description Tags:

Het gebruik van een geschikte beschrijving verricht wonderen, tracht de beschrijving te optimaliseren, dit is ook een voorname SERP -factor.

Image ALT-tags

Benaam je afbeeldingen correct met natuurlijke zoekterm extensies (zoals dit-is-google.jpg, niet zoals 123.jpg). Maak geen overdadig gebruik van keywords, of zoekmachines gaan je als SPAM beschouwen.

Heading Tags:

Het gebruik van h1, h2 is zinvol. Heading tags spelen niet enkel een belangrijke rol in zoekmachine rankings, maar ze voegen ook een logische en leesbare structuur toe aan de site voor de bezoekers.

Interne linkstructuur:

Kwalitatieve linkbuilding verhoogt de ranking aanzienlijk, bouw krachtige links voor je gekozen zoekwoorden en creëer gevoelige en waardevolle links naar de desbetreffende pagina’s.Zorg voor een uitgebreid netwerk van bedrijfsgeoriënteerde links die gebruikers aanzetten tot verder onderzoek.

Inhoud updates en continue interactie:

Gebruik je zoektermanalyse om de bestaande  inhoud te verbeteren. Tracht je lezers waardevolle informatie mee te geven die ze de moeite vinden om verder te verspreiden. Op deze manier realiseer je een weldoordachte uitgaande linkstructuur.

Continue Link-verwerving:

De term linkbuilding kan stilaan vervangen worden door link-acquisition. Een groot deel van je inspanningen reserveer je best voor het ontwikkelen van een link lokaas om gebruikers te verleiden. Link lokaas kan je genereren in elke vorm, gaande van nieuwe content tot de lancering van een online competitie.

Tot zover de toplevel zoekmachine optimalisatie tips voor 2011, we ontvangen graag je praktijkresultaten.

Voor meer gedetailleerde zoekmachine optimalisatie tips verwijs ik naar:

1. De impact van sociale media
2. Conversie optimalisatie, Marketing the Future
3. Het belang van PageRank
4. Google top 5 rankingfactoren
5. Searchenginejournal.com

 

 

Verlofperiodes 2018

Sempris is gesloten van 10/08/2018 t.e.m. 20/08/2018.