Linkbuilding


Linkbuilding- Hoog in Google door Linkbuilding

Linkbuilding-SEOlinkbuildingEen vaakgestelde vraag “Hoeveel linkbuilding is er nodig om hoog in Google te geraken“. Dit variëert van sector tot sector. Beschouw uw Google rankings als een motor. Als u niet de juiste brandstof gebruikt, zal uw motor niet werken. Linkbuilding op maat is de brandstof die u zoekt om u te onderscheiden van uw concurrenten.

Linkbuilding is een “off-page” zoekmachine optimalisatie factor die belangrijk is voor het vertrouwen van uw website op het internet en voor de posities in de zoekresultaten. Binnen SEO zoekmachine optimalisatie marketing zijn deze “off-page” factoren de laatste jaren steeds relevanter geworden. We besteden er dan ook veel aandacht aan.

Werkwijze linkbuilding

Linkbuilding of linkpopulariteit kan u verkrijgen door hoogstaande kwalitatieve inhoud op de website te publiceren, waardoor andere webmasters deze gaan opvangen en er naar linken. We bedoelen hiermee “linkbait”. Deze linkwaardige inhoud dient aantrekkelijk te zijn voor zowel de gebruikers als de zoekmachine. We zorgen voor een website inhoud die dient als lokaas en als waardevolle bron voor gebruikers.

Kwaliteit linkbuilding

Belangrijk is aandacht te besteden aan de kwaliteit van de zogenaamde backlinks die naar uw website verwijzen. Google verwacht steeds meer links te zien die relevant zijn voor de bezoeker en gerelateerd zijn aan het onderwerp.

Hoog in Google door Linkbuilding

Google hecht veel waarde aan linkdiversificatie. Hoge posities in Google worden voor 50% verkregen door kwalitatieve en relevante links vanuit zoveel mogelijk andere websites. Het is niet de kwantiteit maar kwaliteit dat doorslaggevend is.

Linkbuilding door Sempris

U wilt meer kwalitatieve bezoekers naar uw website? Als specialist linkbuilding zorgen wij voor de juiste backlinks en helpen wij u om topposities in zoekmachines te verkrijgen.

Adviesgesprek linkbuilding aanvragen

Neem contact op met Sempris voor een adviesgesprek omtrent linkbuilding.
Mail: info@sempris.be
Tel: +32 (0) 11/72.95.30
 
CONTACTEER ons >>

Andere optimalisatie diensten

Zoekmachine Optimalisatie | SEO Webdesign | Zoekmachine Marketing | SEO Marketing | Google Adwords | Logo Ontwerp | Website Optimalisatie | Google Optimalisatie | Google Marketing | Hoger in Google

Verlofperiodes 2017

Sempris is gesloten van 11/08/2017 t.e.m. 20/08/2017.