Sociale Media Marketing


Sociale Media Marketing & SEO Zoekmachine Optimalisatie

Sociale media marketing heeft de laatste jaren, sinds de forse opmars van Facebook en Twitter, een grote impact gehad op de manier waarop SEO zoekmachine optimalisatie wordt toegepast. Vandaag spenderen mensen meer tijd aan Facebook, Twitter of andere sociale netwerksites dan aan welk andere type website.

Sociale Media Marketing - SEO Zoekmachine optimalisatieBuiten mensen in contect brengen met elkaar, bieden sociale netwerksites ook de mogelijkeid tot advertentie opportuniteiten. Laat ons Facebook nemen als voorbeeld. Wat doe je met een website die 800 miljoen actieve gebruikers heeft? Deze website natuurlijk gebruiken als marketinginstrument om de onderneming te promoten.

Bij Sempris vinden we dan ook dat sociale media marketing, naast SEO zoekmachine optimalisatie en SEA zoekmachine adverteren , steeds onderdeel dient te zijn van een globale SEM zoekmachine marketing campagne.

Voordelen Sociale Media Marketing

Branding en visibiliteit

Via sociale media marketing kan je vrij eenvoudig de branding en visibiliteit van je merk of onderneming stimuleren. Door een actieve deelname binnen sociale netwerksites bouw je een schare fans op die over je spreken en op hun beurt aanbevelen en verder bekend maken.

Relatief lage kosten

Sociale media zijn geheel kostenloos, buiten de tijd die je er aan besteed. Wanneer je wilt adverteren via sociale media en een stapje verder gaat in sociale media marketing zijn er natuurlijk wel kosten aan verbonden.

Brand Monitoring & Analysis

Brand monitoring is geen optie, maar een vereiste. Mensen spreken online over je via sociale media en dit kan je opvolgen. Via online reputation management kunnen we snel en efficiënt reageren en tussenkomen bij berichtgevingen. We volgen opmerkingen en vragen van nabij op, zodat er geen imagoschade is en de onderneming steeds in een positief daglicht wordt geplaatst.

Sempris behartigt op een pro-actieve wijze de belangen van haar klanten. Wij zorgen dan ook voor de uitwerking en opvolging van een optimale sociale media marketing strategie.

”yes””>>
”Sempris

Verlofperiodes 2018

Sempris is gesloten van 10/08/2018 t.e.m. 20/08/2018.